Doctors Surgery, Cheshire

This project was to convert a dated and in poor condition Reception and Waiting Room to a Doctors Surgery in Crewe.

We carried out the full strip out of all carpets, fixtures and fittings, partition walls, ceilings, data and power and lighting. The office space had a full refurbishment with the formation of two new offices with partition walls and glazed screens, new ceilings, LED lighting, carpets, decoration and new power and data.

The reception had a bespoke reception desk created to suit the new layout between the office wall and the new entrance screens.

The Senior Partner had specific requirements with regards to creating a privacy section to the desk for patients and the desk ensuring the Receptionists safety. This brief was met and the Senior Partner was ecstatic with the end result. We created a lobby section with timber screens and an additional consulting room which has the standard facilities with washing facilities.

The entire area had full decorations, new ceilings, new LED lighting, and vinyl flooring with a demarcation to guide to the reception desk and to the Consulting Rooms.

In addition to this, a cleaners room was created and a staff brew point was carried out to service the ground floor.